Fourreasons.fi-verkkokaupan palautusohjeet

Sinulla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Avattuja tai käytettyjä tuotteita ei hyvitetä.

Rahojen palautus

Voit tehdä asiakaspalautuksen veloituksetta. Rahat palautetaan ainoastaan asiakaspalautuksina tehdyistä palautuksista. Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan ilmoittamallesi tilille kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua varastollemme.

Jos maksoit Paytrailin kautta, saat sähköpostilla ilmoituksen, jossa pyydämme tilinumerosi. Mikäli olet valinnut maksutavaksi Klarna Laskun, palauttamiesi tuotteiden hinta vähennetään suoraan laskusta. Voit palauttaa vain osan tuotteista.

Kuittaus vastaanottamisesta

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut meiltä kuittausta viikon sisällä palautuksesta, ota yhteyttä meihin sähköpostitse aspa@fourreasons.fi.

Huomioithan, että jos jätät tilauksesi noutamatta, perimme siitä mahdolliset postikulut sekä Klarnan laskutuskulut, mikäli olit valinnut maksutavaksi Klarna Laskun tai Klarna Tilin.

Kuljetuksessa vioittuneet tuotteet

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse aspa@fourreasons.fi. Samalla voit ilmoittaa, haluatko palauttaa tuotteen, jolloin saat rahasi takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle.

Ilmoita palautuksesta lomakkeella

Täytä alla oleva lomake tehdäksesi palautuksen. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja annamme ohjeet palautuksen tekemiseksi.

Fourreasons.fi-ostoksen asiakaspalautus: